Shoqata Abeja organizon Darken e Lamës

FTESË PËR MËRGIMTARËT PËR PJESËMARRJE NË DARKËN E LAMËS

Kjo ftesë vlenë për të gjithë ju Shqiptarë kudo që ndodheni në Gjermani, Austri, Zvicërr, Norvegji, Suedi, Francë,Holandë, Belgjikë, Finlandë, Itali, USA e tj. Jeni të mirëseardhur në Darkën e Lamës, E cila mbahet me datën 02 Nëntor 2019 dhe fillon nga ora 12 : 00 në këte adresë: Thalbacherstr. 7 D-85368 Moosburg (afër Munihut).

Vëllazërisht: Këshilli Organizativ, Kryesia e SHSHGJ ,,Bekim Berisha – ABEJA’’

Leave a Reply