Erald Selca -Krahu i Luftës të bëjë reforma të thella brenda saj !

Pas humbjes në zgjedhjet e jashtezakonshme të 6 Tetorit 2019 Krahu i Luftës PDK AAK NISMA duhet bëjnë reforma rrënjesore autokritika të thella të japin llogari për gabimet e se kaluares dhe ta spastrojne veten nga matrapazat e shumtë duke mos harruar identitetin e tyre dhe afrimin e kuadrove me vlera .

Leave a Reply