Presidenti Thaçi Dekoron Dëshmorin e Kombit Naim (Metë )Nimonaj

Shkëlqesia e tij z.Hashim Thaci President i Vendit konform kushtetutes dhe si ish Drejtues i UÇK -së , ka dekoruar shumë personalitete në mesin e tyre dhe trimin të madhin të pavdekshmin Naim Metë Nimonaj nga Gllogjani i Deçanit ky bastion shqiptarizme raporton portali JaninaPress

Lavdia e nderimi i përjetshëm ju takon dëshmorëve të Shqipërisë sepse falë tyre jetojmë dhe frymojmë shqiptarisht .

E.Selca

Leave a Reply