Heroi i Gjallë i UÇK -së Agim Museshabanaj na sjellë një Foto emocionuese nga TMK

Kur atdheu Kosova palca e Shqipërisë ishte në rrezik , Trimi Heroi i Gjallë bashkëluftëtari jonë Agim Museshabanaj ose Agim Isniqi siç i themi ne me dashuri respekt la jeten luksoze Gjermanine dhe erdhi në UÇK ku kontriboj pa ndal në ZOD dhe në TMK

Isa Gervalla Hajdin Gjoci Avni Veseli
Rametlia Nexhat Sylaj dhe Agim Museshabanaj në foto .

Luftëtaret janë ajka e kombit , ndonese jemi të harruar e margjinalizuar .

Erald Selca

Leave a Reply