A.Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor përshendet unitetin e shqiptarëve nën Mal të Zi

Në bisedë me portalin JaninaPress shoku Agim Xhigoli e përshendet unitetin e spektrit politik shqiptar nën Mal të Zi

Vetëm uniteti Bashkon Kombin dhe përparon atë ??✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *