Qebaptore Zgjimi emër i çmuar i Gastronomisë në Prishtinë e Kosovë

Qebaptore Zgjimi me pronar z.Ismail Hoxha dhe me djemtë Patrisin , Zgjimin të nderuarin Bujar dhe stafin në tërësi shquhen për punë pedanteri cilesi dhe gëzojnë autoritet në mjedisin e gastronomisë

Lider në ushqim dhe freski

JaninaPress

Leave a Reply