Themelimi i PKSH-së nga i madhi Enver Hoxha ngjarje e madhe Kombëtare-Agim Xhigoli

Themelimi i PKSH-së me 8 Nëntor 1941 nga i madhi Enver Hoxha dhe grupet celulat patriotike është arritje e madhe .

Partia e hodhi veten dhe popullin në luftë çlirimtare kunder nazifashizmit fitoj dhe ndërtoj atdheun tonë ??✊

Leave a Reply