Erald Selca :Votoni PS Edin dhe jo Bandat antishqiptare Berishiane

PS -JA ZGJIDHJA MË E MIRË E MUNDSHME DHE EDI RAMA

Shteti amë është i shenjtë për ne shqiptaret pa marrë parasysh kush e drejton atë , Tirana është busulla jonë dhe sytë tonë me dashuri të pakufishme .

Incidentet vrasjet terrori i shkaktuar nga bandat e PD së Berishes Lulit etj janë të papranushme dhe të denushme ndeshkushme ishte dashur qe moti te dalin para ligjit e jo amnestohen nga drejtesia.

Ne e dimë që edhe PS ka te meta gabime leshime dhe une ne tema historike enverizmit etj nuk pajtona me Edin e disa struktura po nga tere klasa politike është zgjidhja me e mire e mundshme dhe duhet votuar masovikisht të dielen me qellim për nje Shqiperi te forte progresive e në binar të duhur .

PS ka bere dhe punë të mëdha po dhe gabime e ato duhet sanuar sepse ka 8 vite qeverisje lokale e qendrore .

Zgjedhjet nuk janë luftë , të votohet qetë e demokratikisht

Mos votoni ata që shkaterruan Shqiperinë Enveriane pas 90 tave me sherbimet e huaja antikombetare , mos votoni ata qe kane bere terror lufte civile po votoni të “keqen” me te vogel kushtimisht

Edi Rama është i duhuri dhe për një mandat dhe ekipa e tij , po jo te çmenden per pushtet po te punojne per popullin shqiptar kudo ku ai ndodhet .

Sulmet nga mediat filojugosllave në Kosovë e IRJM ndaj Edit dhe PS flasin për friken qe kane nga perparimi i atdheut tonë .

Ta duam ma shumë atdheun se sa partitë e preferencat tona , të ruhet toleranca ndershqiptare se nuk jemi në mesjetë .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *