Toni Kuka falënderon Edi Ramën

Lajm i shkelqyeshëm për sportistët Elitar!
Mos harroni asnjëher që Sporti bashkon
??❤️??
Vendimi sot nga Qeveria Shqiptare :

“✍️ Përfshirja në strukturat e Forcave Armatosura të Republikës së Shqipërisë, e dy kampioneve olimpike të Kosovës, Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi. Ministria e Mbrojtjes do të krijojë Njësinë Speciale të Kampionëve, të cilët do të kontribuojnë në edukimin fizik e psikologjik të trupave dhe do kenë pagë e më tej pension të veçantë, si anëtarë nderi të ushtrisë “
Përfshirja e Sportistëve Elitar në Ministri të mbrojtjes dhe të Brendshme është praktikë që duhet filluar edhe në Kosovë ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *