Nipi i Heroit Kombëtar Naim Nimonajt , Artnimi nga Klasa e tretë kalon në të pestën në shtetin francez

Na gëzoi pa masë me një njoftim në facebook babai i nipit të dëshmorit të lavdishëm të UÇK -së Naim Nimonaj, vëlla Kushtrimi me të arriturat e djalit të tij të mrekullushëm Artnimit i cili kishte kaluar nga klasa 3 të në 5 tën fal intelegjences dhe sukseseve

Ky lajm ma ngrohu zemren dhe dëshmoi se familjet atdhetare të ndershme gjithmonë do e nderojnë lart flamurin kombëtar

Artnim të uron xhaxhi Erald suksese kolosale në shërbim atdheut dhe civilizimit europian

Autor:Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *