Atdhetari dhe këngëtari Dedë Dushaj shembull se si duhet atdheu Shqipëria

Kam shkruar dhe me parë për mërgimtarin malesor vëllaun tim patriotin humanistin këngëtarin punëtorin Dedë Dushaj i cili koheve të fundit ka marrë dhe një mirënjohje vëllazerore nga ne Enveristët për vlerat e tij të panumërta

Dedë Dushaj është burrë zakoni atdhetar i palëkundur që jeton me fatin e memedheut dhe terë kohen ai këndon punon dhe angazhohet për Bashkim Kombëtar

Besnik ndaj atdheut flamurit kombëtar të babait kombit Skënderbeut , mësimeve nënës Tereza nobelistes sonë vëlla Deda është duke e nderuar lart me nderin familjen e tij kombin tonë të shumëvuajtur

Mërgata jonë ishte dhe mbetet shtyllë e kombit me mijera vite dhe po e mbajnë gjallë kombin mirëqenien e kombit

Dedë Dushaj të paqim ty familjen sa malet e malësisë Shqipërisë sonë ??✊

Autor :Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *