Profesoreshë Mevlyde Llugiqi -Dizajnere me emër

Portali JaninaPress në rubrikën e saj të Kulturës do thotë ca fjalë miradije për profesoreshën e çmuar zonjushën Mevlyde Llugiqi artiste e lindur , kreative dhe bashkëkohore në punën e saj .

Mevlyde Llugiqi shquhet për vlerat e saja shumëdimensionale dhe për talentin e saj mbresëlenës në dizajnim stilizem pune të shkëlqyera në botën e modes .

Profesionalizmi i saj , meriton aplaudim për zellin e pashoq në fushën e saj raporton portali JaninaPress

Leave a Reply