Filmat shqiptar ju pengojnë antishqiptarëve

Antishqiptarëve të Lul Bashes dhe Sali Berishes dhe ca horrave të PS ju pengon arti i realizmit socialist enverian dhe duan ta ndalin .

Këta shkatërrimtar të mëmëdheut duan çdo gjë shqiptare ta fundosin po populli nuk do i lejojë

Leave a Reply