Lideri i Enveristëve Agim Xhigoli uron festat e Nëntorit

Skënderbeu i lavdishem na dha Flamurin unitetin lavdinë botërore dhe trimerinë , Rilindja Kombëtare dhe lufta titanike na dha Shqipërinë e pavarur me 1912 me rolin krucial të Luigj Gurakuqit, Ismail Qemailit ,Hasan Prishtines dhe Isa Boletinit .
Përpjekjet shekullore kulmuan me shtetin tonë ndonese shteti u copëtua mizorisht nga fuqitë e mëdha antishqiptare .
Shekulli 20-të na sprovoj me plage dhimbje coptime luftera mosmarreveshje mes nesh mungese uniteti po dhe ngjarje madhore siç ishte vrasja e Esad P.Toptanit nga Avniu biri jonë deputeti ynë lavdimadh .
Noli u mundua po ishte i bute perballe egersise zogolliane serboruse , PKSH Enver Hoxha na dhane force dinjitet lavdi e krijuam shtet superfuqi .
Adem Demaçi na dha Adem Jasharin e Adem Jashari Kryekomandanti lavdishem i UÇK-së na dha UÇK-në e UÇK-ja na solli lirinë me aleatë .
Padrejtesitë mbi ne vazhdojnë sot në Hagë mbahen Kreret e UÇK-së themeluesit e saj Hashim Thaçi , Rexhep Selimi Kadri Veseli dhe baca Jakup ish zedhenes intelektual i madh trimat Salih Mustafa , Nasim Haradinaj , Hysni Gucati Pjeter Shala dhe djemtë tanë në burgje në Kumanovë .
Liria erdhi me luften e pjeses atdhetare me gjakun e deshmoreve me luften me martirizimin e popullit vuajtjeve të tij mbinjerezore .
Për Serbinë duhet kishte Nurenberg II , jo falje nga bota!!!
Ne duhet mbushmi mend të duhemi mes vete , ta duam Shqipërinë e mos te qeveriset keq po te punohet për progres e Bashkim Kombëtar 🇦🇱✊

Urime 28 dhe 29 Nëntori

Leave a Reply