Veprimtari i çeshtjës kombëtare z.Arben Krasniqi na sjellë një foto me vlerë me Sokol Hoxhen birin e atit të kombit Enver Hoxhes

Foto e bukur e kohes! Me djalin e Enver Hoxhes Sokolin dhe Halimin, vëllaun e Heroines Xheve Lladrovci. Tiranë 1993.

Leave a Reply