Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli dhe Enveristet shënojnë përvjetorin e të madhit Enver Hoxha

Ne pervjetorin e 37 te pavdekshmit Enver Hoxha ne nje malë afer Ferizajit Enverian -Gjithmon gati për Shqipërin Etnike

Sot me fjalë rasti u paraqiten Agim Xhigoli Kryetar , dhe sekretar Erald Selca

Nga mediat ishin prezent ATV dhe disa portale

Leave a Reply