Askush sa Enver Hoxha nuk ka bërë për kombin dhe Skenderbeun

Për Gjergj Kastriotin -Skënderbeun e madh dhe vlerat kombëtare askush nuk bëri sa vëllau i tij Kryekomandanti Enver Hoxha dhe Shqipëria Socialiste 🇦🇱✊

Faktehistorike

Leave a Reply