Veprimtari i shquar kombëtar shoku Arben Krasniqi kujton Gjigantin Bahri Fazliu

Veprimtari i shquar Arben Krasniqi nderon Kolosin Heroin Bahri Fazliu

Sot ështe një ditë kur ne përulemi si komb para teje dhe per TY, i dashuri Bahri!
Je nderi kombit shqiptar, me te cilën shqiptaret , krenohen dhe do të krenohen përjetësisht.
E paç ndër shekuj lavdinë, shoku im, hero Bahri Fazliu

raporton FaktiDitor

Leave a Reply