Legjenda boksit shqiptar e ndërkombëtar z.Xhavit Visoka i rikthehet boksit me liçencën e këtij sporti elitar

Një nga emrat e lavdishem boksit tonë dhe atij të huaj kampioni rekordmeni i njohur për nokaute si rrufeja rekordmeni kombëtar europian z.Xhavit Visoka është pajisur me licencë nga FBK

Ky është lajm i madh rikthimi i një kampioni në boks aty ku e ka shkrirë mundin jetën djersën për flamur kombëtar e edukim brezave , Xhaviti ky sportist me fame boterore modest tani është duke punuar dhe me Marigona Beadinin duke kontribuar performance me eksperiencen e tij të madhe

Xhavit Visoka është pasuri kombëtare dhe boksi meriton vëmendje tretman kushte mira pune e paga dinjitoze

Suksese Legjendë e ringut

Erald Selca

Leave a Reply