43 Vjetori i lindjes së Eprorit të UÇK-së dëshmorit të Shqipërisë Naim Nimonaj

Ashtu si baba i Kombit shqiptar Gjergj Kastrioti Skënderbeu kryeheroi ynë fati deshi që trimëria e Skënderbeut të pasohet nga një djalë kreshnik kolos i UÇK-së si Eprori Heroi lavdishem Naim Metë Nimonaj nga një familje e shquar kombëtare

Në këtë datë lindje kujtojmë vepren e tij madheshtore dhe dëshmorëve për liri , çlirim dhe Bashkim Kombëtar

Autoriteti i trimit paepur Naim Nimonaj ishte i madh luftë sepse ai ishte organizator strateg i dëshmuar në beteja kundër pushtuesit mizor serbomadh

Lum Shqipëria dhe UÇK-ja që paten djemë të zot patriot si Naimi ynë

Erald Selca

Leave a Reply