Lojëra dobëta nga ekipet tona

Paraqitje të turpshme të Shkupit dhe Ballkanit , Shkupi ec tutje me fat ndaj kamarierave të Gjibraltarit e Ballkani thjesht nuk ka eksperience në këto nivele dhe ekipi Zalgiris luan çdo vit në kupa Europiane