Veprimtari dhe Luftëtari i UÇK-së në mërgatë Afrim Ajredini kujton të madhin mr.Ukshin Hotin

Profesor UKSHIN HOTI Doktrina e Liribërësve të UÇK-së??
Po i mungon shumë Atdheut, Kosovës Shqipërisë dhe Familjes, Lavdi jetës dhe veprës tënde!

Leave a Reply