Agim Xhigoli thotë :Gjithmonë me Kombin dhe Policin kundër armikut serb

Lideri Enveristeve Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli me seli në Ferizaj të Shqipërisë ish ushtarak i UÇK së me bashkëluftëtaret shokun Syl Qeriqi , Erald Selca e mijera përkrahes zotohen ne perkrahje policisë dhe gatshem çdo herë me mbrojt shtetin kombin shqiptar