A.Xhigoli kujton simbolin kombëtar bacin Adem Demaçi

Sot katër vite nga kalimi në amshim i disidentit, Mandelas së Ballkanit dhe Heroit të Kosovës bacës Adem Demaçi, mishërimit të veprës kolosale dhe sakrificës në shërbim të atdheut.