Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli përshëndet fjalimin atdhetar të Edi Rames

Shoku Agim Xhigoli me Frontin Popullor kanë përshendetur ,dhe pritur mirë fjalimin e Kryeministrit Edi Rama në Këshill të Europes në mbrojtje të UÇK së dhe Çlirimtarëve

Shqipëria si çdo herë në krye të detyres , turpi i mbuloftë ata që heshtin !