Fronti Popullor shënon ditëlindjen e Enverit Legjendar në Ferizaj

Sot në datëlindjen e shokut Enver Hoxha i falenderoj të gjithë pjesmarrsit që na nderuan me ardhjen e tyre sidomos shokët e UÇKsë nga Krojmiri dhe si Maliq Cakaj dhe Nebih Sylejmanin shok të ngusht të Jusuf Gërvallës sekretarin Eralld Sellca , nënkryetarin Sylë Qeriqi dhe të gjithë pjesmarsit nga Gjilani Kumanova e ma së shumti këngëtarët Basriun Hesetin Hesatin etj Gëzuar datëlindja shoku Enver Hoxha

Agim Xhigoli Kryetar