Shoqëria Lëvizja nderon familjen Krasniqi në Kastriot

Shoqëria LËVIZJA shënoi 40 – vjetorin e bashkimit politik të organizatave patriotike shqiptare – krijimit të LPK – së edhe në Kastriot… Pas Akademisë u bë zbulimi – përurimi i Pllakës përkujtimore – nderimore pranë shtëpive të Familjes KRASNIQI, që ishte bazë dhe krah i fuqishëm i LPK – së…