Urrejtja e Akademisë ndaj Hashim Thaçit dhe UÇK-së është e vjetër

ASHAKU -fosile jugonostalgjikesh të padenjë të paaftë dhe të korruptuar zgjatim i pacifistëve dhe neopacifistëve .
Anti UÇK kanë qenë dhe janë të përbetuar madje
Ata pak akademik atdhetar nuk i pyet njeri aty .

Nuk i falet krahut të luftës që rehabilituan këtë akademi duke investuar në pleq matufa titista pacifista .

E.S