Njoftim !

E MËRKURË, 16 GUSHT 2023

11:00 Vizitë në Institutin e Albanologjisë
11:30 Ligjëratë (në ambientet e Institutit):

David Hosaflook: Shqipja në rrezik dhe rreziku i shqipes: vështrime rreth kontekstit të veprimtarisë letrare të protestantëve në viset shqiptare

Drejtues: Muhamet Hamiti