Bujar Lako gjeniu ynë

BUJAR LAKO KOLOSI I ARTIT TONË SKENIK

Para 6 vitesh u nda nga jeta aktori 68 vjecar Bujar Lako.
Figurë kolosale e kinematografisë sonë , emër i shquar e i dashur për shqiptarët

E kujtojnë artistin e madh Agim Xhigoli dhe Erald Selca me Frontin Popullor