Veterani i arsimit Mehmet Reçica figurë e shquar kombëtare

Veterani i arsimit shqip Mehmet Recica me shumë se një gjysemëshekulli, kontriboi për rrezet e diturisë atdhedashuri gjithëandej Kosoves e në Europë ai ishte një Migjen i shkolles shqipe i pandalshëm uragan që sfidonte Serbinë

Armiku serb e kishte halë në sy Mehmetin familjen Reçica për shkak kontributit tyre kombëtar dhe rolit poashtu të veprimtarit Behgjet Reçica që ishte aktivist i LPK UÇK magje luftes sonë .

Këto ditë u rregullua shkolla fillore në Vranidoll ëndërr e Mehmetit ishte i cili vet e pate propozuar emrin e te madhes Nënë Tereza .

I pavdekshëm është pedagogu liridashes edukatori i brezave Mehmet Reçica

Erald Selca