Reçaku dhe Gjenocidi serb nuk duhet harruar!

Reçaku sot 20 vite u shëndërrua në Luginë hije vdekjeje nga barbaria serbe .

Dëshmor të UÇK ‘së dhjetra të masakruar e botën e alarmoi W.Voker nga Osce se çfarë kishte ngjarë .

Askush nuk guxon të harrojë tmerrin serb gjakun e derdhur.

Leave a Reply