Nesër shënohet përvjetori i të madhit Naim Nimonaj me trimat tjerë të UÇK-së

Njoftim!
Të nderuara familje të Dëshmorëve, invalid dhe
Veteran të luftës së UÇK-së, qytetar të nderuar!

Ju njoftojmë se nesër, e mërkurë, datë 11 Gusht 2021.Duke filluar nga ora 11:00,mbahen homazhe për Dëshmorët e kombit:
“Naim Nimonaj”
“Arton Hasanaj”
“Orhan Halilaj”
“Enver Halilaj”
“Arben Ahmetaj”
“Halil Sejfijaj”

Pjesëmarrja juaj nderon gjakun e Dëshmorvë dhe
Luftën e drejtë të UÇK-së!

Leave a Reply