Loriana Kuka e argjendët

Loriana e argjendtë me shkëlqim të artë!
Trepça nuk prodhon vetëm ari por edhe argjend
Majlinda medaljen e artë dhe 700 Pikë Olimpike!
Loriana medalja e argjendtë 490 Pikë Olimpike!
Grand Prix Tel Aviv dy garuese dy medalje nismë e mbarë për ekipin tonë!

tokyo2020

Leave a Reply