Tahir Nocaj , i biri dëshmorit Veli Nocaj martohet

Këto ditë është martuar i biri i dëshmorit të UÇK së të madhit Veli Noci i nderuari Tahir Nocaj i cili po ndjek me nder rrugën e familjes dhe babait të tij hero .

Martesa e Tahirit me zonjushën Kaltrina ka gëzuar kudo atdhetaret sepse brezi i trimave do shtohet e nuk do harrohet kurrë .

Leave a Reply