Veprimtari Anton Antoni me miq kujton Myrtë Zenelin e lavdishëm

Në 21-vjetorin e rënies,
kujtojmë me nderim
Heroin e Kosovës,
??Myrtë Zeneli??
ndër luftëtarët e parë të Shqiponjes dhe dëshmori i saj i parë.
L A V D I

Leave a Reply