Heroi i Kombit Veli Noci la prapa djemë kreshnikë (Foto)

Heroi i Kombit shqiptar një nga celulat e para të UÇK -së Veli Nocaj la pas veti emrin e mirë dhe familjen përplot me frymë kombëtare dhe civilizuese .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *