Fronti Popullor nderon me mirënjohje Fadil Ademin

Fronti Popullor i Enver Hoxhes me përberje të palodhurin Agim Xhigoli Kryetar n/kryetar Sylë Qeriqi sekretarin Erald Selca zhvilluan shume vizita në ish ZON të UÇK së dhe nderuan luftëtarin patriotin Fadil Ademi.

Fronti Popullor vazhdon të jetë prezent afër vlerave , ku veçohet puna e palodhur e Agim Xhigolit i cili nuk kursen asgjë nga vetja me shok e shoqe për çeshtjen kombëtare .

Leave a Reply