Letër Kryebashkiakut të Korçes Sotiraq Filo

Shumë i dashur shok e vëlla z.Sotiraq Filo përshendetjet më te zjarrta atdhetare nga Prishtina Kosova zemra e Shqipërisë .

Mirēnjohje punës suaj shembullore , mirënjohje Korçes sonë të ABC kulturës tradites shqiptare .

Dëshmoret e mbarë trojeve tona dhanë jetën për liri , clirim e bashkim kombëtar andaj ti nderojmë dhe përjetesojmë ata në lapidare emra rrugesh këngë e libra .

I dashur Kryetar dëshiroj që ju dhe këshilli bashkiak i Korçes , prefektura e nderuar ta emëroni një rrugë në Korçe ose rrethinë me emrin e trimit të madh të UÇK -së heroi të Kosoves i dekoruar nga shkelqesia e tij Presidenti Hashim Thaçi NAIM METE NIMONAJ figure e lavdishme e UÇK -së i cili në lulen e rinisë në vend indeksit dhe nuses dha jetën për liri e Shqipëri .

Amaneti i dëshmorëve ishte Bashkimi Kombëtar , andaj ta nderojmë gjakun e tyre mundin e tyre .

Do jemi dhe kontakt e do dal dhe Korçe të ju takoj , si dhe shumë institucione do ju drejtohen me letra e kërkesa të tilla unifikuese .

Aromë lirie sot kemi nga dëshmorēt e gjitha etapave historike .

I juaji ; Erald Selca Jurist , ish luftëtar i UÇK -së dhe të gjitha luftërave çlirimtare opinionist në media në baza vullnetare .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *