Veprimtari i lavdishëm kombëtar z.Haki Morina meriton të jetë në parlament

Familja e veprimtarit nderuar z.Haki Morina është një nga familjet më të shquara kombëtare në gjeografinë e trojeve tona si kala Shqipërie dhe bastion i antijugosllavizmit

Veprimtari Haki Morina që bankat shkollore urrente titizmin gjakatar levat e tij dhe i luftonte ato , i burgosur me vite te tera familja e tij u bastisë dhjetra herë kuader i LPK Zerit te Kosoves dhe UÇK e simotrave të saj

Në burgje ishte nga më të torturuarit por i pathyshem mandej 90-tat ishte nje nga themeluesit e Forumit rinor eurosocialist shqiptar pranë PS .

Në shtetin amë gezon mbeshtetje nga e tere nomenklatura e majte dhe qarqet atdhetare ku Ilir Meta , Ermelinda Meksi , Pandeli Majko e kane lavderuar publikisht.

Ka këshilluar me vite Presidentin Thaçi pas lufte shume drejtues lufte ndonese ne si shoqeri nuk ua dime ende vleren vlerave , sot është kandidat dhe meriton vote masive se i duhet parlamentit nje shkrimtar brilant intelektual rrebel jo servil dhe nje atdhetar i pashoq i cili me terë familjen ishte zjarr i luftes çlirimtare kundër mizorise serbe .

E.S për JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *