Historikisht bota arabe ishin proTitiste dhe proserbe , paqen në Lindje të mesme e duam të gjithë

Palestina dhe bota arabe ishin dhe janë proserbe -Erald Selca

Të gjithë njerezit normal në botë duan paqe dhe stabilitet dhe jemi kundër gjakëderdhjes veçmas civilëve .

Politika arabe ishte me kryekasapin Tito historikisht dhe Millosheviçin dhe sot janë nostalgjik projugosllav e proserb .

Është e turpshme të shohesh plot shqiptar që ju dhimbset politika proserbe e Palestines dhe fyejne Izraelin aleatin historik shqiptarëve .

Këta shqiptar që merziten bojne protesta pro Palestines nuk i kemi pa në protesta dhe luftë ndaj okupatorit serb .

Albin shikoj deputetet tuaj pervec disa qe i ke Anti UÇK tash shumë i ke nga deputetet tuaj zyrtaret tuaj pro politikes proserboruse palistineze , te tillë deputet kam pa dhe në kampin e partive te dala nga lufta .

Turp të keni , ju mjerana se doni kombin tuaj e po i doni tjeret .

Jugonostalgjizmi po rritet dhe përkrahja ndajTitizmit sepse ta duash boten arabe dmth te jesh titist

Askush nuk o kunder feve të ndryshme, ateisteve po jemi kunder injorances dhe rreshtimit gabuar

Për disa vota, te ne politika jone flirton me rryma antinjerezore antikombetare e kjo gje është e turpshme .

Shqiptari e ka vëlla vetem shqiptarin e askënd tjetër në botë .

Erald Selca Prishtinë 12.05.2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *