Selca:Enver Hoxha ishte mësues shembullor

Kur Gjeneral/armate Enver Hoxha ishte mësues në Liceun e Korçes ai shquhej për punën e tij kolosale , për pedanterin në punë dhe siç tregonin banoret e kohes prindërit e fëmijëve mësuesi Enver Hoxha që më vonë u bë lider botëror e mësuesi i yni i jetës kurrë nuk pranonte dhurata nga nxënësit në kohën e mjerimit zogollian po ai vet nga paga e tij bugjeti familjar ndante sheqerka laps fletore libra për fëmijët
Shembull dhe bashkëkohanik i Migjenit
Prandaj siç ishte i tillë ai ndërtoi atdheun me nder e përkushtim shembullor si askush ❤✊🇦🇱

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published.