Astrit Berisha dhe Arif Zukaj mbështetës të fuqishëm të Shefit të UÇK-së Hashim Thaçit

Zotërinjët aktivistet Astrit Berisha dhe Arif Zukaj me dekada mbesin përkrahes nënës Shqipëri Adem Jasharit Hashim Thaçit dhe çlirimtarëve me tërë potencialin e tyre .

Këta burra të nderuar asnjëherë nuk kanë lypur grada dhe nderime po kanë qenë lokomotiva të Thaçizmit

Nga themelimi kanë mbeshtetur dhe PDK në pa asnjë interes në Pejë nivel vendi duke investuar në të mund djersë financa me shumë aktivista tjerë pa i harruar ata .

Erald Selca