Veprimtari Anton Antoni në mbështëtje të bashkëluftëtarëve të UÇK -së

Veprimtari i shquar i çështjes Kombëtare lokomotiva i palodhuri pedagogi ish luftëtari i njohur i UÇK ‘së Anton Antoni është shprehur në mbrojtje të luftës së drejtë të popullit shqiptar kundër barbarve serb dhe ju ka dal në përkrahje bashkëluftëtareve të ndjekur padrejtesisht nga Gjykata Speciale.

Anton Antoni shprehet për portalin Janinapress se do duhej gjyq për Serbinë e jo çlirimtarët .

Leave a Reply