Kryetari i Veteranëve Hysni Gucati takon bashkëluftëtarin Isa Xhemajli

Sonte kisha nder qe për vizite me erdhi bashkluftetari dhe miku im Isa Xhemajlaj, kujtuam disa nga ngjarjet gjatë viteve “90” dhe biseduam per situaten aktuale në vend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *