Selca;UÇPMB -ja shpëtoj popullatën nga masakrat

Me rastin e daljes publike të UÇPMB’së me 26 janar 2000 , opinionisti dhe luftētari i njohur Erald Selca thotë për portalin JaninaPress se kjo ushtri shpëtoj popullatën në Kosovë Lindore nga genocidi e spastrimi etnik.

Lavdi dëshmorëve

Leave a Reply