Anton Antoni me bashkëluftëtar viziton Sylejman Selimin

Lirimit të Komandantit të dikurshëm të UÇK -së Sylejman Selimit i është mbarë gëzuar kombi kudo në trojet tona dhe mërgatë .

Veprimtari kombëtar mësimëdhenesi e ish luftëtari i nderuar Anton Antoni ,me qindra bashkëluftëtar ishin në Açarevë në urime për lirimin e Syles .

Lexues të nderuar të portalit JaninaPress z.Anton Antoni është gjithnjë i pranishëm në ngjarje të mëdha kombëtare i palodhur si një lokomotivë .

Thotë populli i nderuari të nderon

Leave a Reply