Enveristët ngushëllojnë kombin për Agron Haradinaj

Me pikëllim të thellë mora lajmin se paska ndërruar jetë djali i baces Ismajl luftëtari e Eprori i UÇK-së Agron Haradinaj i cili lëngonte nga një sëmundje e gjatë prej pasojave të luftës .
Kjo familje tërë jetën ishte kala Shqipërie oxhaku i baces Xhemajl baces Ismajl Nasimit Agronit etj
Dhimbja për shokët e luftës nuk përshkruhet me fjalë .
Liria pati çmim të madh e ata që nuk kanë asnjë kontribut nuk ja dinë vlerën lirisë sakrifices mbinjerëzore .

Erald Selca dhe Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor bashkëluftëtar të ndjerit