Fatos Beqiraj u injorua nga Kosova dhe Shqipëria !

Sulmuesi pejan me karrierë të madhe ndërkombëtare Fatos Beqiraj sot sulmues i Macabit në Izrael nuk u vlerësua kurrë nga “ekspertat” në Kosovë dhe Shqipëri .

Fatosi luan për rezprezentacionin Malazez prej vitesh !

Leave a Reply