Sefedin Morina veprimtar i shquar kombëtar

Sefedin Morina -Sefa është një nga veprimtarët më të devotshëm e shquar të kombit shqiptar një hero i gjallë e njeri modest .

Veprimtaria patriotike kombëtare e të madhit Sefedin Morina është me dekada , aktiv qysh në rini në demonstrata në ilegale pjesë e LPK legjendare brenda dhe jashtë vendi dhe pjesë e UÇK -së e të gjitha luftërave çlirimtare kundër okupatorëve serbosllavë .

Sefedin Morina është një lokomotiv e çeshtjës kombëtare , është një kolos e burrë me vyrtyte të larta një militant enverist dhe bashkimit kombëtar .

Sefa gëzon autoritet kudo në trojet tona dhe mërgatë .

Atdhetari i madh dhe i paepur Sefedin Morina është i palodhur në veprimtari kombëtare e takojmë në protesta për mbrojtje të vlerave të luftës në akademi tubime dëshmoresh me shumë shok e vëllezër si Komandanti Halil Çadraku etj

Vlerat nderojnë vlerat , vëlla Sefedini është nderi i kombit .

Erald Selca

Leave a Reply